Little Known Tips to Make Fake România Diploma De Licență

România diploma de licență, România Universitatea diploma,
România diploma de licență, România Universitatea diploma,

Where to get fake România diploma de licență, buy a România Universitatea diploma, buy fake Romania diploma. Tot mai mulți tineri care termină o facultate în România pleacă să muncească în străinătate. Mulți găsesc job-uri chiar în domeniile pentru care s-au pregătit în țară, iar pentru a le fi recunoscute studiile, acestea trebuie echivalate de Ministerul Educației.

Procedura nu este greoaie, însă trebuie mare atenție la documentele de la dosar, pentru că altfel ai putea fi întors din drum pentru un singur act. Pe site-ul Centrului Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor, puteți găsi o serie de informații utile despre procedura de echivalare.

Conform datelor obținute de Ziare.com, anul acesta, până la 27 iulie, au fost vizate 2.152 de diplome, din 2.156 de solicitări, cu peste 800 mai multe față de perioada similară a anului trecut. De altfel, tot anul trecut au fost echivalate 3.672 de diplome, din cele 3.687 de socilitări.

Anul trecut a fost unul cu cele mai puține solicitări din ultimii ani. În anul 2017 aproape 5.350 de absolvenții de facultăți au cerut echivalarea diplomelor. În 2018, au fost 5.630 de solicitări, iar în 2019, 5.109 solicitări de echivalare.

Oficialii Ministerului Educației arată că, anul acesta, cele mai multe solicitări de echivalare a diplomelor de licență au fost pentru Italia, Germania și Canada, însă au fost și foști studenți care au vrut să își echivaleze studiile pentru Emiratele Arabe Unite, SUA sau Irak.